Eigen FotoMijn naam is Robert Liem. Woonachtig in Groningen. Ik heb in het verleden altijd gewerkt in de automatisering . Helaas na enkele reorganisaties ben ik op straat komen te staan.

In 2014 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Robert’s Digi Service. Het adres om uw oude foto’s videobanden, camera bandjes dia’s en 8mm-film en diverse geluids opnames om te laten zetten naar DVD of harde schijf.

Sinds 1 oktober 2015 is daar ouderenverhuizen als handelsnaam bij gekomen. Ik neem graag de coördinatie van uw verhuizing voor mijn rekening, om u te ontzorgen.

In het verleden heb ik als spin in het web gefungeerd, waar bij ik in diverse projecten meerdere partijen heb aangestuurd , samen gewerkt en alles er omheen gecoördineerd en in goede banen geleid, zodat het gestelde einddoel van opdrachtgever(s) naar tevredenheid werd gehaald.

Onlangs heb ik voor op leeftijd zijnde bovenburen, de verhuizing gecoördineerd en alle bijkomende zaken voor hun geregeld.

Na vele enthousiaste reacties van organisaties en mensen heb ik besloten om het coördineren van het verhuizen van ouderen/ senioren als dienstverlening aan te bieden.

Voor vragen of informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

gras_footer